Uitnodiging Kennissessie AVG: aan de slag met privacy!

Drie-O Automatisering BV en juridisch advieskantoor LOUTERarbeidsrecht geven samen op donderdag 8 maart in Uden en op donderdag 15 maart in Veghel a.s. een kennissessie over de Algemene Verordening Gegevensbescherming!

 Het duurt niet lang meer:  op 25 mei dit jaar gaat de nieuwe privacywet de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) gelden. Misschien worstelt u ook met de volgende vragen:

Is de AVG wel van toepassing op mijn bedrijf?

Ja! De AVG geldt voor elke onderneming, groot of klein, zelfs voor ZZP-ers. Als je met persoonsgegevens werkt (en dat doet iedere ondernemer, denk maar aan klantgegevens, gegevens van leveranciers, personeelsgegevens), dan moet je aan de eisen van de AVG voldoen.

Wat gebeurt er als ik na 25 mei niet aan de AVG voldoe?

U loopt dan het risico op een hoge boete. Maar er zijn nog andere redenen waarom het belangrijk is om aan de AVG te voldoen. Wij vertellen er u graag meer over in de kennissessie.

Wat moet ik dan doen om mijn bedrijf AVG-proof te maken?

Leonore in ’t Hout zal u alles vertellen over de kernbegrippen van de AVG, zodat u in uw eigen onderneming kunt gaan herkennen wanneer de AVG een rol speelt. Ook geeft zij aan welke juridische maatregelen u moet nemen. Mark Wijgergangs zal u informeren over de technische beveiligingsmaatregelen die u kunt nemen. Ook geeft hij tips over hoe u de security-awareness binnen uw bedrijf kunt waarborgen.

Maak een goede start om uw bedrijf AVG-proof te maken en meld u aan voor de kennissessie op 8 maart! KLIK HIER

 

Datum & locatie:

Donderdag 8 maart van 16.00 tot 18.00 uur

Verzamelkantoor d’n Office, Loopkantstraat 25, 5405 AC in Uden (gratis parkeergelegenheid)

Of

Donderdag 15 maart van 16.00 tot 18.00 uur

The Space, CHV Noordkade, Verlengde Noordkade 4a, 5462 EH  Veghel (gratis parkeergelegenheid)

Kosten:

Er zijn geen kosten verbonden aan deze waardevolle kennissessie.

Sprekers:

Mark Wijgergangs is eigenaar van Drie-O Automatisering BV, ICT bedrijf dat voor het MKB ICT vraagstukken oplost. Mark is een expert op het gebied van ICT beveiliging en kan u alles vertellen over de technische maatregelen die de AVG eist bij verwerking van persoonsgegevens en over security awareness als belangrijk instrument om een organisatie bewust te maken van de gevaren met het werken in een ICT omgeving.

Leonore in ’t Hout is eigenaar van LOUTERarbeidsrecht, een juridisch adviesbureau voor het MKB. Leonore is deskundig op het gebied van privacy-compliance en de AVG alsook op het gebied van Arbeidsrecht. Zij kan al uw vragen beantwoorden over de juridische maatregelen die verplicht zijn op grond van de AVG.

Meld u aan door op DEZE LINK te klikken.

Een reactie plaatsen