Werkwijze

Werkgever

Werkwijze

Bij juridische problemen met je werknemer heb je op korte termijn specialistisch advies nodig. Ik geef je snel, deskundig en concreet advies in heldere taal, zodat jij de beste route naar een praktische oplossing vindt.  Ook adviseer ik je graag bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst, zodat jouw rechten als werkgever ook op een later moment goed gewaarborgd zijn. Verder zijn veel werknemers verzekerd bij een rechtsbijstandverzekeraar. Dat ik exact weet hoe deze verzekeraars werken is zeker een pré. Verder pak ik graag door, bijt me in de zaak vast en kom ik op voor jouw bedrijfsbelangen. Door mijn betrokken en persoonlijke aanpak voel je je echt geholpen. En dat geeft een vertrouwd gevoel.

Intakegesprek

In het kennismakingsgesprek bespreken we het juridische probleem en maak ik een reële inschatting van de kansen en risico’s en tevens van de te verwachten kosten, voor zover dit mogelijk is gezien de aard van de zaak. Ik help je jouw doel te bepalen en samen stellen we in een plan van aanpak vast hoe we dit doel het meest efficiënt kunnen bereiken.

Opdracht

Wil je na het eerste adviesgesprek dat ik de zaak verder voor jou behandel, dan kun je mij de opdracht daarvoor geven. Je ontvangt dan een opdrachtbevestiging met de voorwaarden waaronder ik je kan bijstaan. 

Transparante communicatie

De communicatie is informeel en persoonlijk. Je kunt me dus bellen, mailen of App-en. Net wat bij jou past. Het maakt ons lijntje kort en het contact direct. En dat werkt wel zo prettig.

Als ik namens jou communiceer met de andere partij, de rechtbank of een andere derde, dan ontvang jij daarvan altijd eerst een concept ter goedkeuring. Ontvang ik bericht van de andere partij? Dan laat ik jou dat zo spoedig mogelijk weten. Zo ben je altijd op de hoogte van de stand van zaken in jouw dossier.

notes_300x200

Meer weten?

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Ik vertel je er graag meer over. Neem contact met mij op of bel met 06-49866704

Aanbevelingen

"Ik vind nakomen van afspraken zeer belangrijk en dat heeft Leonore zeer goed nagekomen."

"Leonore heeft een duidelijk taalgebruik."

"Leonore stelde ons altijd direct op de hoogte ofwel telefonisch ofwel per mail van de laatste ontwikkelingen."