Werknemer

Werknemer

Hoe ga jij om met een arbeidsconflict?

Als je problemen hebt op je werk, dan kan dat veel impact op je hebben. Logisch ook, want de arbeidsrelatie speelt een heel belangrijke rol in je leven. Je besteedt er veel tijd en energie aan. Bovendien geeft het je jouw inkomen waar je van leeft en waar je misschien wel je gezin van onderhoudt. Als er met die arbeidsrelatie iets mis gaat dan zorgt dat voor veel ergernis, frustratie en stress.

Het is goed om te weten dat de belangen van werknemers over het algemeen goed zijn beschermd door de wet. Maar dan blijft het nog altijd de vraag wat jouw rechten zijn in een specifiek geval, zodat je weet waar je wel en geen aanspraak op kunt maken. Je hebt vast al geprobeerd om op internet het een en ander uit te zoeken, maar in die brei van informatie blijkt het lastig om het juiste antwoord te vinden.

Dan is het fijn om een arbeidsrechtspecialist te raadplegen die jou precies kan vertellen wat jouw rechten zijn en hoe sterk jij staat ten opzichte van de positie en rechten van je werkgever. Bovendien is de kans dat je met hulp van een vakspecialist meer uit je zaak haalt groot.

Daarna komt de vraag hoe je je recht gaat halen. Want recht hebben en recht krijgen zijn twee verschillende dingen. En je wilt ook niet dat het uitloopt op een arbeidsconflict of zelfs ontslag. En als er toch al sprake is van ontslag, dan wil je natuurlijk dat dit onder de voor jou zo gunstig mogelijke voorwaarden gebeurt. Elke situatie vraagt dus om een andere aanpak zodat jouw rechten gewaarborgd blijven. Met een arbeidsjurist erbij weet je zeker wat je doet.

Waar kan ik jou mee helpen?

Als arbeidsrechtspecialist weet ik alles van de volgende onderwerpen:

  • Ontslag
  • Disfunctioneren
  • Schorsing
  • Loonvordering
  • Procedure bij UWV of kantonrechter
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Vaststellingsovereenkomst (beëindigingsovereenkomst)
  • ontslagvergoeding
  • Ziekte- en re-integratie 
entrepreneur-593378_640

Meer weten?

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Ik vertel je er graag meer over. Neem contact met mij op of bel met 06-49866704

Aanbevelingen

"Ik vind nakomen van afspraken zeer belangrijk en dat heeft Leonore zeer goed nagekomen."

"Leonore heeft een duidelijk taalgebruik."

"Leonore stelde ons altijd direct op de hoogte ofwel telefonisch ofwel per mail van de laatste ontwikkelingen."